+31 (0) 314 - 368 500
sales@rabelink.nl

Uitgesproken mening van ‘eigenwijs’ Rabelink houdt Prometheus scherp

Al jaren maakt Rabelink Logistics gebruik van de diensten van Prometheus Informatics. Onze partner, leverancier van ICT-oplossingen op transportgebied, laat op hun website onze IT-manager Tino Bömer en John Hensen (Prometheus Informatics) aan het woord over de samenwerking.

Beide partijen weten wat ze aan elkaar hebben, laten de twee weten. Onze vloot is met behulp van Prometheus volledig overgegaan op het Android-besturingssysteem op de boordcomputers, we maken gebruik van hun E-Codrive (rijstijlanalyse) en E-Fleet (realtime informatie voor onze planners), terwijl de volledige urenregistratie voor de gehele organisatie verzorgd wordt via E-Hour.

John Hensen (links) van Prometheus en Tino Bömer van Rabelink.

Uit hun klantcase op de Prometheus-website:

Eigenwijs op een goede manier
Volgens John is de goede samenwerking voor een groot deel te danken aan de duidelijke visie van Rabelink, evenals hun uitgesproken mening. John: “Als ze ergens voor gaan, dan gaan ze er ook écht voor. Daarin vinden wij elkaar als partners. Ze dagen ons uit om de toegevoegde waarde van onze softwareoplossingen te bewijzen. Doen we dat niet, dan schromen ze niet om ‘eigenwijs’ te zijn en een andere keuze te maken. Dat houdt ons scherp.”

Tino vult aan: “In het eerste jaar van onze samenwerking heeft Prometheus hard gewerkt om ons te ondersteunen en problemen zo snel mogelijk op te lossen. Ook daarna zijn ze zich blijven ontwikkelen en hebben ze de nodige stappen gemaakt. Van het bieden van stabiele software tot de communicatie rondom zaken die ze oppakken. Dat sluit goed aan op wat wij belangrijk vinden.”

 

Klik hier om op de website van Prometheus het hele artikel te lezen.