+31 (0) 314 - 368 500
sales@rabelink.nl

Zuid-Amerika

Vanuit onze vestigingen in Wehl, Doetinchem en ’s-Heerenberg in de Achterhoek kan heel Zuid-Amerika worden bereikt. Of uw vracht nu op zeer korte termijn per vliegtuig vervoerd dient te worden, of voor een zo scherp mogelijke prijs met een containerschip mee moet, Rabelink Logistics regelt het voor u.

We nemen het vervoer van en naar de haven in Rotterdam / Antwerpen en Schiphol (of luchthavens in Duitsland / België) voor onze rekening en zorgen ervoor dat uw zending via luchtvracht en/of zeevracht in bijvoorbeeld Argentinië, Brazilië of de Nederlandse Antillen wordt afgeleverd of opgehaald.

Door het aanbieden van deze verschillende soorten modaliteiten is het mogelijk om de meest geschikte manier te vinden voor het vervoeren van uw goederen. Heeft u belang bij een snelle levering of bent u geïnteresseerd in de voordeligste manier van transport? We bieden u de mogelijkheid om hierin de juiste afweging te maken.

Omdat Rabelink de status van Authorised Economic Operator (AEO) heeft, kunnen we uw douane-activiteiten (inklaringen, documentation handling) snel, zorgvuldig en probleemloos afhandelen bij vervoer van en naar alle Zuid-Amerikaanse landen.

Distributie van pakket tot en met complete lading: stukgoed (groupage), deellading (ltl) en full truckload (ftl), allemaal op projectbasis en op aanvraag.

De bedrijfsfilm van Rabelink Logistics geeft een beeld van onze mogelijkheden, onder meer in Zuid-Amerika.

Het vervoer van containers vol met zonnepanelen van ’s-Heerenberg naar Aruba geeft ook aan waartoe Rabelink in staat is.

ARGENTINIË

Taal: Spaans
Hoofdstad: Buenos Aires
Valuta: Argentijnse peso
Oppervlakte: 2.780.400 km²
Inwoners: 42,6 miljoen

BRAZILIË

Taal: Portugees
Hoofdstad: Brasilia
Valuta: Real
Oppervlakte: 8.514.877 km²
Inwoners: 201,0 miljoen

Door ons brede netwerk van vaste partners zijn wij in staat om een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienst aan te bieden. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw transport van en naar Zuid-Amerika, of heeft u andere vragen? Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.