+31 (0) 314 - 368 500
sales@rabelink.nl

Noord-Amerika

Vanuit onze vestigingen in Wehl, Doetinchem en ’s-Heerenberg in de Achterhoek kan heel Noord-Amerika worden bereikt. Of uw vracht nu op zeer korte termijn per vliegtuig vervoerd dient te worden, of voor een zo scherp mogelijke prijs met een containerschip mee moet, Rabelink Logistics regelt het voor u.

We nemen het vervoer van en naar de haven in Rotterdam / Antwerpen en Schiphol (of luchthavens in Duitsland / België) voor onze rekening en zorgen ervoor dat uw zending via luchtvracht en/of zeevracht in bijvoorbeeld de Verenigde Staten, Canada of Mexico wordt afgeleverd of opgehaald.

Door het aanbieden van deze verschillende soorten modaliteiten is het mogelijk om de meest geschikte manier te vinden voor het vervoeren van uw goederen. Heeft u belang bij een snelle levering of bent u geïnteresseerd in de voordeligste manier van transport? We bieden u de mogelijkheid om hierin de juiste afweging te maken.

Omdat Rabelink de status van Authorised Economic Operator (AEO) heeft, kunnen we uw douane-activiteiten (inklaringen, documentation handling) snel, zorgvuldig en probleemloos afhandelen bij vervoer van en naar alle Noord-Amerikaanse landen.

Distributie van pakket tot en met complete lading: stukgoed (groupage), deellading (ltl) en full truckload (ftl), allemaal op projectbasis en op aanvraag.

Een voorbeeld van de mogelijkheden: met een grootschalig project in Scottsville, Kentucky toonde Rabelink in 2012 aan wereldwijd van deur tot deur te kunnen leveren.

VERENIGDE STATEN

Taal: Engels
Hoofdstad: Washington
Valuta: Dollar
Oppervlakte: 9.629.091 km²
Inwoners: 316,7 miljoen

CANADA

Taal: Engels en Frans
Hoofdstad: Ottawa
Valuta: Canadese dollar
Oppervlakte: 9.984.670 km²
Inwoners: 34,6 miljoen

MEXICO

Taal: Spaans
Hoofdstad: Mexico-Stad
Valuta: Mexicaanse peso
Oppervlakte: 1.964.375 km²
Inwoners: 116,2 miljoen

Door ons brede netwerk van vaste partners zijn wij in staat om een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienst aan te bieden. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw transport van en naar Noord-Amerika, of heeft u andere vragen? Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.