+31 (0) 314 - 368 500
sales@rabelink.nl

Transport Nederland

Vanuit onze vestigingen in Wehl, Doetinchem en ’s-Heerenberg in de Achterhoek wordt heel Nederland bereikt: de vrachtwagens van Rabelink Logistics komen in alle provincies. Betrouwbaarheid staat daarbij voorop. Uw goederen zijn in goede handen bij ons en onze partners, want Rabelink maakt deel uit van het Netwerk Benelux. Daardoor zijn we in staat om ook bij kleinere zendingen een scherp tarief aan te bieden en dagelijkse afhaling/aflevering te garanderen; van een enkel pakket tot en met een complete lading, binnen 24 uur. Door middel van Track & Trace blijft u ondertussen op de hoogte van uw zending.

Meer informatie over transport in Nederland

DIENSTENPAKKET

Distributie van pakket tot en met complete lading:
stukgoed (groupage)
deellading (ltl)
full truckload (ftl)

Dagelijkse afhaling/aflevering heel Nederland

Expressezendingen zijn mogelijk. Reguliere transfertijden: 24 uur (met uitzondering van de Waddeneilanden. Levering is hier uiteraard wel mogelijk)

Venstertijd levering op afspraak (onder andere in stadscentra en overige winkelgebieden)

Just-in-time (JIT) levering op afspraak (ook buiten kantoortijden in de avond)

Partner Netwerk Benelux (voor optimale en volledige landelijke dekking)

Leveringen van tevoren bij de ontvanger aanmelden / leverafspraak maken

TRANSITTIJDEN

Stukgoed: binnen 24 uur
Deellading (ltl): binnen 24 uur
Complete lading (ftl): binnen 24 uur
Vertrekdagen groupage: iedere dag
Vertrekdagen ltl: iedere dag
Vertrekdagen ftl: iedere dag
Tijdlevering in overleg mogelijk
Aanmelden dag A tot 16.00 uur – afhalen dag B uitleveren dag C

OVER NEDERLAND

Taal: Nederlands
Hoofdstad: Amsterdam
Valuta: Euro
Oppervlakte: 37.354 km²
Inwoners: 16,8 miljoen

EXTRA DIENSTEN

Verzekering: Rabelink biedt de mogelijkheid om (duurdere) zendingen bij te verzekeren. Hierbij wordt dan een aparte transportverzekering afgesloten, naast de standaard CMR- en AVC-condities

Douane: Rabelink heeft een eigen declarant. Dit betekent dat we in staat zijn om de benodigde exportdocumenten op te maken en al uw in- en uitklaringen te verzorgen, waar ook ter wereld.

Intermodaal: naast het transport van uw goederen via de weg kan Rabelink, als dit gewenst, sneller en/of voordeliger is, ook gebruikmaken van andere modaliteiten. Vervoer per spoor of over het water behoort daarbij tot de mogelijkheden.

Bewijs van aflevering: de chauffeurs van Rabelink hebben standaard de beschikking over een boordcomputer, waarmee tevens gefotografeerd kan worden. Op deze manier wordt onomstotelijk vastgelegd dat uw goederen op het juiste tijdstip op de juiste locatie zijn afgeleverd.

Levering op bijzondere plekken: Rabelink is in staat om uw goederen op elke denkbare plekken af te leveren, in zowel binnen- als buitenland. Als het noodzakelijk is om bijvoorbeeld een kraan in te zetten, regelen wij dit voor u.

Door ons uitgebreide wagenpark en ons betrouwbare netwerk zijn wij in staat om een kwalitatief hoogwaardige dienst aan te bieden. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw transport binnen Europa, of heeft u andere vragen? Neem direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.