+31 (0) 314 - 368 500
sales@rabelink.nl

Transport Groot-Brittannië

Vanuit onze vestigingen in Wehl, Doetinchem en ’s-Heerenberg in de Achterhoek wordt heel Engeland bereikt. Zendingen kunnen in Engeland gegarandeerd binnen 120 uur worden afgeleverd of opgehaald. Onze planners zijn in staat om bij elke aanmelding af te wegen wat de beste manier is om uw goederen te vervoeren; of het nu om één pakket of om een complete lading gaat.

Meer informatie over transport Groot-Brittannië

DIENSTENPAKKET

Distributie van pakket tot en met complete lading:
stukgoed (groupage)
deellading (ltl)
full truckload (ftl)

Expressezendingen zijn mogelijk. Reguliere transfertijden: 24 tot 120 uur

Venstertijd levering op afspraak (onder andere in stadscentra en overige winkelgebieden)

Just-in-time (JIT) levering op afspraak (ook buiten kantoortijden in de avond)

Leveringen van tevoren bij de ontvanger aanmelden / leverafspraak maken

TRANSITTIJDEN

Stukgoed: binnen 24 tot 120 uur
Deellading (ltl): binnen 24 tot 120 uur
Complete lading (ftl): binnen 24 tot 120 uur
Vertrekdagen groupage: iedere week
Vertrekdagen ltl: iedere week
Vertrekdagen ftl: iedere week
Tijdlevering in overleg mogelijk

OVER GROOT-BRITTANIË

Taal: Engels
Hoofdstad: Londen
Valuta: Britse pond
Oppervlakte: 229.979 km ²
Inwoners: 53,0 miljoen

EXTRA DIENSTEN

Verzekering: Rabelink biedt de mogelijkheid om (duurdere) zendingen bij te verzekeren. Hierbij wordt dan een aparte transportverzekering afgesloten, naast de standaard CMR- en AVC-condities

Douane: Rabelink heeft een eigen declarant. Dit betekent dat we in staat zijn om de benodigde exportdocumenten op te maken en al uw in- en uitklaringen te verzorgen, waar ook ter wereld.

Intermodaal: naast het transport van uw goederen via de weg kan Rabelink, als dit gewenst, sneller en/of voordeliger is, ook gebruikmaken van andere modaliteiten. Vervoer per spoor of over het water behoort daarbij tot de mogelijkheden.

Bewijs van aflevering: de chauffeurs van Rabelink hebben standaard de beschikking over een boordcomputer, waarmee tevens gefotografeerd kan worden. Op deze manier wordt onomstotelijk vastgelegd dat uw goederen op het juiste tijdstip op de juiste locatie zijn afgeleverd.

Levering op bijzondere plekken: Rabelink is in staat om uw goederen op elke denkbare plekken af te leveren, in zowel binnen- als buitenland. Als het noodzakelijk is om bijvoorbeeld een kraan in te zetten, regelen wij dit voor u.

Door ons uitgebreide wagenpark en ons betrouwbare netwerk zijn wij in staat om een kwalitatief hoogwaardige dienst aan te bieden. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw transport binnen Europa, of heeft u andere vragen? Neem direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.