+31 (0) 314 - 368 500
sales@rabelink.nl

Azië

Vanuit onze vestigingen in Wehl, Doetinchem en ’s-Heerenberg in de Achterhoek kan heel Azië worden bereikt. Of uw vracht nu op zeer korte termijn per vliegtuig vervoerd dient te worden, of voor een zo scherp mogelijke prijs met een containerschip mee moet, Rabelink Logistics regelt het voor u.

We nemen het vervoer van en naar de haven in Rotterdam / Antwerpen en Schiphol (of luchthavens in Duitsland / België) voor onze rekening en zorgen ervoor dat uw zending via luchtvracht en/of zeevracht in bijvoorbeeld China, India of Japan wordt afgeleverd of opgehaald.

Door het aanbieden van deze verschillende soorten modaliteiten is het mogelijk om de meest geschikte manier te vinden voor het vervoeren van uw goederen. Heeft u belang bij een snelle levering of bent u geïnteresseerd in de voordeligste manier van transport? We bieden u de mogelijkheid om hierin de juiste afweging te maken.

Omdat Rabelink de status van Authorised Economic Operator (AEO) heeft, kunnen we uw douane-activiteiten (inklaringen, documentation handling) snel, zorgvuldig en probleemloos afhandelen bij vervoer van en naar alle Afrikaanse landen.

Distributie van pakket tot en met complete lading: stukgoed (groupage), deellading (ltl) en full truckload (ftl), allemaal op projectbasis en op aanvraag.

CHINA

Taal: Mandarijn en andere Chinese talen
Hoofdstad: Peking
Valuta: Renminbi
Oppervlakte: 9.596.961 km²
Inwoners: 1,3 miljard

INDIA

Taal: Hindi en Engels
Hoofdstad: New Delhi
Valuta: Indiase roepie
Oppervlakte: 3.287.263 km²
Inwoners: 1,2 miljard

JAPAN

Taal: Japans
Hoofdstad: Tokio
Valuta: Yen
Oppervlakte: 377.930 km²
Inwoners: 127,3 miljoen

Door ons brede netwerk van vaste partners zijn wij in staat om een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienst aan te bieden. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw transport van en naar Azië, of heeft u andere vragen? Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.