+31 (0) 314 - 368 500
sales@rabelink.nl

Afrika

Vanuit onze vestigingen in Wehl, Doetinchem en ’s-Heerenberg in de Achterhoek kan heel Afrika worden bereikt. Of uw vracht nu op zeer korte termijn per vliegtuig vervoerd dient te worden, of voor een zo scherp mogelijke prijs met een containerschip mee moet, Rabelink Logistics regelt het voor u.

We nemen het vervoer van en naar de haven in Rotterdam / Antwerpen en Schiphol (of luchthavens in Duitsland / België) voor onze rekening en zorgen ervoor dat uw zending via luchtvracht en/of zeevracht in bijvoorbeeld Algerije, Congo, Egypte, Marokko, Nigeria of Zuid-Afrika wordt afgeleverd of opgehaald.

Door het aanbieden van deze verschillende soorten modaliteiten is het mogelijk om de meest geschikte manier te vinden voor het vervoeren van uw goederen. Heeft u belang bij een snelle levering of bent u geïnteresseerd in de voordeligste manier van transport? We bieden u de mogelijkheid om hierin de juiste afweging te maken.

Omdat Rabelink de status van Authorised Economic Operator (AEO) heeft, kunnen we uw douane-activiteiten (inklaringen, documentation handling) snel, zorgvuldig en probleemloos afhandelen bij vervoer van en naar alle Afrikaanse landen.

Distributie van pakket tot en met complete lading: stukgoed (groupage), deellading (ltl) en full truckload (ftl), allemaal op projectbasis en op aanvraag.

Een voorbeeld van de mogelijke projecten: in 2011 en 2012 heeft Rabelink ruim 400 containers naar Congo en Nigeria verscheept.

ALGERIJE

Taal: Arabisch
Hoofdstad: Algiers
Valuta: Algerijnse dinar
Oppervlakte: 2.381.741 km²
Inwoners: 38,1 miljoen

CONGO

Taal: Frans
Hoofdstad: Kinshasa
Valuta: Congolese frank
Oppervlakte: 2.344.858 km²
Inwoners: 75,5 miljoen

EGYPTE

Taal: Arabisch
Hoofdstad: Caïro
Valuta: Egyptische pond
Oppervlakte: 1.002.000 km²
Inwoners: 85,3 miljoen

MAROKKO

Taal: Arabisch en Berbers
Hoofdstad: Rabat
Valuta: Marokkaanse dirham
Oppervlakte: 446.550 km²
Inwoners: 32,6 miljoen

NIGERIA

Taal: Engels
Hoofdstad: Abuja
Valuta: Naira
Oppervlakte: 923.768 km²
Inwoners: 147,5 miljoen

ZUID-AFRIKA

Taal: Afrikaans, Engels, Zoeloe (en meer)
Hoofdstad: Pretoria
Valuta: Rand
Oppervlakte: 1.221.037 km²
Inwoners: 48,6 miljoen

Door ons brede netwerk van vaste partners zijn wij in staat om een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienst aan te bieden. Bent u benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw transport van en naar Afrika, of heeft u andere vragen? Neem direct contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.