+31 (0) 314 - 368 500
sales@rabelink.nl

Roemeense uitbreiding voor Rabelink

Onze Roemeense vestiging in Cicarlau, Baia Mare wordt uitgebreid. Door de overname van logistiek dienstverlener Lups Pitt krijgen we er vrachtwagens, opleggers én collega’s bij. In aanwezigheid van Alex Kerekes, de general manager van Rabelink in Roemenië, werd onlangs het overnamecontract getekend.

Rabelink heeft een vestiging in Roemenië sinds in 2014 de logistieke tak Rabelink Logistics SRL werd opgericht, een jaar later gevolgd door het transportgedeelte in de vorm van Rabelink Transport SRL. Daarmee hadden we al de beschikking over twintig vrachtwagens, met deze overname is ons wagenpark uitgebreid met veertien vrachtwagens en dertien trailers.

Bovendien hebben we nieuwe collega’s kunnen verwelkomen: alle chauffeurs van Lups Pitt hebben een nieuw contract met Rabelink ondertekend, net als de planner en monteur. Verder hebben we nu in Baia Mare de beschikking over het terrein van Lups Pitt, de kantoorruimten, de werkplaats en een kleine overslaghal.

Door Lups Pitt werd voor het overgrote deel voor één klant gereden, namelijk Universal Alloy Corporation Europe (UAC). Dat blijft voorlopig ook nog even zo. De komende periode wordt onderzocht op welke wijze we de wagens daarnaast meer voor onze Nederlandse afdeling transport/forwarding kunnen inzetten. Het gaat dan met name om de full truckloads (FTL’s). Tegelijkertijd heeft UAC ook aangegeven meer gebruik te willen maken van onze diensten.