+31 (0) 314 - 368 500
sales@rabelink.nl

RabeL!NK editie Truckrun: eerbetoon aan een geweldige dag

Van een gekscherende opmerking, via een serieus idee, tot een geslaagd evenement. Dat is, héél kort, de route die de Truckrun Achterhoek binnen een jaar heeft bewandeld. Het initiatief van onze collega’s Jos Broeks, Peggy van Andel-ten Tuijnte en Thijs Rosendaal leidde op zaterdag 7 september tot een onvergetelijke dag voor kinderen en volwassenen met een levensbedreigende ziekte en/of een beperking.

Dit magazine is als ‘extern personeelsblad’ gemaakt (een speciale uitgave van onze RabeL!NK), als een waardig eerbetoon aan een geweldige dag. “Omdat het zo’n groot succes is geworden waar een heel grote groep Rabelink-medewerkers aan meegewerkt heeft, lijkt het me leuk om een aparte editie van de RabeL!NK uit te brengen die alleen gewijd is aan de Truckrun”, mailde directeur Alwin Schweckhorst.

Zo gezegd, zo gedaan. En omdat we denken dat buiten alle Rabelink-medewerkers (en -vrijwilligers) meer geïnteresseerden het leuk vinden om via dit magazine terug te kijken op die geslaagde 7 september, is het magazine hier voor iedereen te lezen en te bekijken: