+31 (0) 314 - 368 500
sales@rabelink.nl

Rabelink trekt met Hellmann naar CIS-landen

Rabelink Logistics en Hellmann East Europe trekken samen naar de CIS-landen. De beide logistiek dienstverleners hebben elkaar gevonden in een samenwerking, gericht op de transporten tussen Nederland en de CIS-landen. Rabelink kan zodoende transportoplossingen aanbieden naar landen als Rusland, de Baltische staten, Oekraïne, Georgië en Kazachstan.

“Voor ons betekent dit een ferme uitbreiding van onze dienstverlening naar het verre oosten van Europa”, vertelt salesmanager Rick Zweers van Rabelink Logistics. Vanuit Nederland zijn er regelmatig vertrekken naar de CIS-landen (CIS staat voor ‘Commonwealth of Independent States’, ofwel Gemenebest van Onafhankelijke Staten (GOS), de voormalige Sovjet-Unie).

Rabelink, met vestigingen in Wehl, Doetinchem, ’s-Heerenberg en Roemenië, werkt voor deze dienst samen met Hellmann East Europe uit het Duitse Hanau. Zweers: “Hellmann East Europe beschikt over diverse lokale vestigingen. Dit vereenvoudigt bijvoorbeeld de douaneafhandeling en bespoedigt de voortgang van de zendingen. We kunnen gebruikmaken van de kennis en het netwerk van onze partner en daarvan profiteren onze klanten.”

Kijk ook op onze CIS-pagina.