+31 (0) 314 - 368 500
sales@rabelink.nl

Rabelink op plek 46 in de logistieke ‘Top 100 van 2023’

Ook dit jaar zijn we weer terug te vinden in de jaarlijkse ranglijst van ‘Top 100 logistiek dienstverleners’ van Logistiek.nl. Rabelink staat dit jaar op plek 46.  

Buck Consultants International (BCI Global) en Logistiek.nl hebben de honderd belangrijkste logistiek dienstverleners in Nederland van dit moment gerankt in de Top 100 logistiek dienstverleners 2023. Deze keer zijn we als nummer 46 dus weer in het ‘linkerrijtje’ te vinden, net als vorig jaar – toen stonden we op plek 42. In de editie van 2021 bezetten we de 62e plaats, daarvoor stonden we op plek 45 (2020), plek 61 (2019), plek 51 (2018) en plek 64 (2017).

‘Ook dit jaar is niet alleen gekeken naar ‘harde’ indicatoren als omzet, aantal werknemers en aantal vierkante meters warehousing’, verklaart Logistiek.nl. ‘Bedrijven zijn daarnaast weer doorgelicht op hun prestatie op zes innovatiethema’s: de mate waarop zij duurzaam transport en duurzame warehousing inzetten, innoveren op het gebied van arbeid en scholing, en in hoeverre zij bezig zijn met smart warehousing, digitalisering en ketenregie.’

We behouden onze mooie positie in de middenmoot van de ranglijst mede door de volle score van vijf sterren (‘best in class’) op het gebied van innovaties en scholing; onze kernwaarden #stopnooitmetleren en #hetdraaitommensen komen daarin mooi tot uitdrukking. Daarnaast waren er bijvoorbeeld vier van de vijf sterren in de categorieën duurzame warehousing (#denkaandewereld), smart warehousing en ketenregie. #gavoorkwaliteit vat dit alles natuurlijk prachtig samen. 

Alle nieuwsberichten over de Top 100 logistiek dienstverleners van dit jaar zijn te lezen op Logistiek.nl.

PODCAST Uitblinkers in de logistiek
Naast de vermelding op plaats 46 in de logistieke top 100 was er op Logistiek.nl nog meer aandacht voor Rabelink: onze algemeen directeur Alwin Schweckhorst komt, naar aanleiding van onze vijf ‘best in class’-sterren op het gebied van innovaties en scholing, uitgebreid aan het woord in een podcast over dit onderwerp.

“Blijven kijken naar vernieuwing, juist ook met mensen die van de opleidingen komen. Daarom investeren we veel in stageplekken en jonge mensen, want zo krijg je oude en nieuwe kennis bij elkaar en daar word je ontzettend sterk van”, vertelt Alwin onder meer. De hele podcast is te beluisteren via https://www.logistiek.nl/191791/podcast-uitblinkers-in-de-logistiek-6-medewerkers-stap-voor-stap-begeleiden.

podcast Rabelink logistiek.nl