+31 (0) 314 - 368 500
sales@rabelink.nl

Rabelink Logistics

Rabelink neemt activiteiten Leusink over

Rabelink Logistics neemt de activiteiten van Leusink Logistics over. De logistiek dienstverlener uit Gaanderen werd afgelopen dinsdag failliet verklaard. Vandaag is Rabelink tot overeenstemming gekomen met curator Eef Steentjes van Juust Advocaten uit Lichtenvoorde. Het doel is zo veel mogelijk van de medewerkers en klanten van Leusink te behouden, daarnaast komt het wagenpark van Leusink in handen van Rabelink.

De werkzaamheden van Leusink draaien gewoon door en vinden per direct onder verantwoording van Rabelink plaats. “De klantenstructuur en de dienstverlening van Leusink passen heel goed bij wat wij met Rabelink doen. Bovendien komt deze overname perfect uit gezien de groeidoelstelling die we als bedrijf hebben”, vertelt Alwin Schweckhorst, algemeen directeur van Rabelink. “Daarnaast is het mooi dat we de werkgelegenheid in de regio kunnen houden. We hopen zo veel mogelijk medewerkers en klanten te behouden.”

De gesprekken hieromtrent vinden zo snel mogelijk plaats. Vandaag nog zal Rabelink zich bij de medewerkers van Leusink presenteren. Morgen en begin volgende week gaan HR-manager Raoul Schepers en zijn team om tafel met alle 45 personeelsleden van Leusink. Vanaf maandag zal contact opgenomen worden met de klanten om de verdere procedure te bespreken.

Ook Michel van de Molen, woordvoerder van Leusink Logistics, is te spreken over de vlotte afwikkeling. “We zijn heel blij dat we zo snel een serieuze partner hebben kunnen vinden die deze moeilijke taak op zich kan nemen. We zijn ervan overtuigd dat onze klanten en medewerkers bij Rabelink in goede handen zijn.”