+31 (0) 314 - 368 500
sales@rabelink.nl

Stichting Doppie - Intersnack Rabelink

Pindakaasdeksels helpen Stichting Doppie aan vierde volle container

Via de inzameling van plastic doppen probeert de Stichting Doppie de 18-jarige Sacha van een hulphond te kunnen voorzien. Door een forse bijdrage van Intersnack Nederland BV is dat doel weer een stapje dichterbij. De producent van onder meer pindakaas, klant van Rabelink Logistics, leverde dertien pallets met in totaal bijna 300 dozen vol deksels. Rabelink-chauffeur Oscar Willemsen verzorgde het transport.

Het sympathieke initiatief kwam van Intersnack-medewerker Arnout Eekelder, die de pindakaasdeksels van zijn organisatie mee mocht nemen. “Ik kan daar een stichting die doppen verzamelt voor Sacha de Vries die een geleidehond nodig heeft héél…, maar dan ook hééél blij mee maken. Zie website https://stichtingdoppie.nl/over-sacha-de-vries/. Alleen zit ik met een praktisch probleem waarvoor ik een oplossing zoek. Die 280 dozen passen niet in mijn auto en daarom zoek ik transport om deze dozen van Doetinchem naar de stichting te krijgen”, stond in de mail die Arnout stuurde aan zijn Rabelink-contactpersoon Luc Heering.

Het antwoord was dat Rabelink dit transport met alle plezier verzorgde. Het resultaat was een dolblije Sacha en moeder Annemiek: “Vandaag verrast met heel veel doppen!! En al die doppen zijn gebracht door een chauffeur van transportbedrijf Rabelink Logistics uit Doetinchem! Samen met de doppen die er al waren is ook de 4e container VOL!!!!!!!!!!!!! Dank jullie wel allemaal! We gaan op naar de 5e container”, plaatste zij samen met onderstaand filmpje op Facebook.