+31 (0) 314 - 368 500
sales@rabelink.nl

Certificaten

Rabelink Logistics heeft zich in de loop der jaren gespecialiseerd in het uitvoeren van het gehele logistieke proces van food- en foodgerelateerde producten. In de gehele keten is een optimale voedselveiligheid gewaarborgd; de diverse certificaten die we hebben behaald (en behouden) staan hier garant voor.

AIB International Food Safety, IFS Food en BRC Food zijn de belangrijkste (voedselgerelateerde) certificaten die nodig zijn om te mogen werken met de producten van onze klanten en die in het bezit zijn van Rabelink; uniek voor een logistiek dienstverlener. Daarnaast beschikken we over het certificaat BRC Storage & Distribution.

We hebben eveneens het keurmerk van Skal Biocontrole, dat zich als toezichthouder inzet voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. Zo kunnen consumenten erop vertrouwen dat biologische producten ook écht biologisch zijn.

Rabelink heeft bovendien de status van Authorised Economic Operator (AEO), hetgeen allerlei voordelen in het internationale handelsverkeer biedt. De gecombineerde vergunning Douanevereenvoudigingen en Veiligheid (AEOC & AEOS) is in ons bezit; dit betekent dat we aan alle eisen voldoen en dat we uw douane-activiteiten snel, zorgvuldig en probleemloos kunnen afhandelen. Dit geldt voor alle verkeer buiten de Europese Unie: lucht- en zeevracht naar andere continenten, maar ook wegtransport naar bijvoorbeeld Zwitserland en Noorwegen.

Klik hierboven op de links van AIB, IFS, BRC en Skal om de originele certificaten te bekijken.