+31 (0) 314 - 368 500
sales@rabelink.nl

Over ons

Rabelink Logistics, opgericht in 1930, is dé dienstverlener voor uw logistieke vraagstukken. Rabelink biedt verscheidene diensten aan op het gebied van transport, logistiek en lucht- en zeevracht. Daarbij is Rabelink altijd, samen met klanten, op zoek naar de beste oplossingen op logistiek gebied. Klanttevredenheid en kwaliteit hebben bij ons de hoogste prioriteit. IT speelt een grote rol in onze organisatie.

De chauffeurs van Rabelink rijden wekelijks naar tal van Europese landen, terwijl we door het brede netwerk van vaste partners in staat zijn om wereldwijd een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienst aan te bieden; het regelen van lucht- en zeevracht is geen enkel probleem. Onze warehouses (waaronder een vestiging in Baia Mare, Roemenië) bieden ruim plaats aan zowel food- als non-foodproducten.

Als 3PL+ logistiek dienstverlener kan Rabelink voor klanten de gehele goederenstroom van a tot z verzorgen. De klant kan zich daardoor volledig richten op zijn kernactiviteiten. Rabelink Logistics heeft een betrouwbaar netwerk en streeft naar een langdurig partnerschap met zijn klanten.

Logistics and More. ®

KWALITEIT

Rabelink levert kwaliteit, heeft oog voor het milieu en voor (voedsel)veiligheid.

IT

IT is onmisbaar voor Rabelink en vormt het hart van onze organisatie.

BEDRIJFSPROFIEL

De historie, missie en visie van Rabelink, onze diverse media-uitingen en feiten & cijfers.