+31 (0) 314 - 368 500
sales@rabelink.nl

Rabelink Logistics @ Fatima Convooi stoet

Onvergetelijke dag voor de bewoners van Elver

De chauffeurs van Rabelink Logistics zijn niet alleen door de week druk. De afgelopen periode werden er ook kilometers gemaakt in het weekend, maar dan voor het goede doel: nadat al deelgenomen werd aan Wunderland Kalkar On Wheels, reden vijf Rabelink-vrachtwagens mee tijdens het Fatima Convooi.

Rabelink Logistics @ Fatima Convooi

Rabelink Logistics @ Fatima Convooi stoetOp zaterdagmiddag 24 juni werd voor de 15e keer het Fatima Convooi georganiseerd: een optocht voor gehandicapte bewoners van Elver (voorheen Fatima) in Nieuw-Wehl. De ronde duurde ongeveer 2,5 uur en kwam door plaatsen als Didam, Zevenaar, Pannerden, Lobith, Babberich en keerde vervolgens terug op eindstation Nieuw-Wehl. Ook Rabelink stelde vijf trucks ter beschikking voor deelname aan het Fatima Convooi. De chauffeurs Rob Folman, Daniël Loesink, Mathijs van der Logt, Giacomo van Putten en Ronald Röttger hebben deelgenomen.

Langs de route stonden veel belangstellenden, de stoet vrachtwagens was op kilometers afstand te horen. Het Fatima Convooi vindt om het jaar plaats, waarbij veel transportbedrijven hun voertuigen beschikbaar stellen. Samen met de 115 andere vrachtwagenchauffeurs hebben onze collega’s de bewoners van Elver een onvergetelijke dag bezorgd.

De organiserende ‘Eiland Truckers’ waren eveneens te spreken over de mooie dag: “We kijken terug op een fantastisch Convooi! Iedereen heeft gigantisch genoten”, meldden ze op hun Facebook-pagina.

Ook op zaterdag 27 mei was Rabelink al van de partij bij een truckersrun, namelijk Wunderland Kalkar on Wheels, een tour door Duitsland en Nederland waaraan 150 trucks deel hebben genomen en die wordt georganiseerd voor ernstig zieke kinderen, geestelijk en/of lichamelijk gehandicapte kinderen. Deze kinderen rijden met de chauffeurs mee in de cabine. Samen met alle zwaaiende mensen langs de route bezorgen de truckers de kinderen een onvergetelijke dag. Rabelink nam deel met twee trekkers, de chauffeurs waren Peggy ten Tuijnte en Mathijs van der Logt.