+31 (0) 314 - 368 500
sales@rabelink.nl

Alwin Schweckhorst Rabelink

‘Nog beter inspelen op de wensen van onze klanten’

“Onze medewerkers zijn de verbindende factor in onze organisaties. Zij zorgen door het persoonlijke contact met klanten voor duurzame relaties. Dat is van essentieel belang voor een goede dienstverlening.”

Onze managing director Alwin Schweckhorst sprak met de website RegioinBedrijf en het interview staat nu online.

Alwin Schweckhorst RabelinkInformatie delen

Schweckhorst: “Op IT-gebied zetten we alle zeilen bij om up-to-date te blijven. Want ook bedrijven raken steeds meer gewend aan de webshop-omgeving waar ze als consument vaak goederen kopen. Daarnaast willen ook de klanten van onze klanten inzicht in de status van hun bestellingen. Een consument wil bijvoorbeeld graag weten wanneer een product wordt afgeleverd. Door softwaresystemen aan elkaar te koppelen lukt het ons steeds beter om gericht in te spelen op de behoeften van onze klanten.” In de komende jaren verwacht hij dat Rabelink steeds meer informatie gaat delen met ketenpartners. “We zullen onze krachten moeten bundelen om in de toekomst nog beter op de wensen van onze klanten in te kunnen spelen.”

Goed gekwalificeerde mensen

Daarnaast ziet Schweckhorst het als een uitdaging om in de komende jaren voldoende goed gekwalificeerde mensen aan te trekken, om de verdere groei van het bedrijf in goede banen te kunnen leiden. “Onze medewerkers zijn de verbindende factor in onze organisaties. Zij zorgen door het persoonlijke contact met klanten voor duurzame relaties. Nieuwe medewerkers krijgen bij Rabelink Logistics ook alle kansen om zich verder te ontwikkelen en mee te bouwen aan de groei van het bedrijf. Niet alleen als chauffeur of in het magazijn, maar eveneens op kantoor; afdelingen als HR, Sales of IT.”

Kijk op de website van RegioinBedrijf om het gehele interview te lezen.