+31 (0) 314 - 368 500
sales@rabelink.nl
Slide background
Slide background
Slide background

TRANSPORT

Rabelink Logistics neemt het wegtransport van al uw goederen door heel Europa voor zijn rekening. Door de nadruk die hierbij ligt op ICT gebeurt dit allemaal geheel papierloos. Door middel van Track & Trace blijft u zo op de hoogte van uw zendingen. De werkwijze is op die manier voordelig voor klant én milieu.

Lees meer

LOGISTIEK

De logistieke dienstverlening van Rabelink is volledig geautomatiseerd. We bieden de mogelijkheid voor de opslag van al uw goederen, waarbij we gespecialiseerd zijn in de foodbranche. Naast de vier warehouses die er in Nederland staan, heeft Rabelink een eigen vestiging in Roemenië (Cicarlau, Baia Mare).

Lees meer

LUCHT- & ZEEVRACHT

Vervoer van en naar alle continenten: Rabelink regelt het. Luchtvracht is een optie voor zendingen die spoed vereisen, zeevracht is daarnaast een mogelijkheid die voordelig is. We vinden op die manier altijd de juiste oplossing voor uw logistieke vraagstukken en hebben ervaring op alle werelddelen.

Lees meer

KIES UW LAND

Kies hieronder uw gewenste land en bekijk welke transportdiensten wij aanbieden.

WELKOM BIJ RABELINK LOGISTICS

Rabelink Logistics is dé dienstverlener voor uw logistieke vraagstukken. Rabelink biedt verscheidene diensten aan op het gebied van transport, logistiek en lucht- en zeevracht.
Door het brede netwerk van vaste partners is Rabelink in staat om een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienst aan te bieden. Daarnaast is Rabelink altijd, samen met klanten, op zoek naar de beste oplossingen op logistiek gebied. Klanttevredenheid en kwaliteit hebben bij ons de hoogste prioriteit.

  • Het wegtransport van al uw goederen door heel Europa
  • De mogelijkheid voor opslag van al uw goederen (food en non-food)
  • Vervoer van en naar alle continenten: Rabelink regelt het

Daarbij speelt ICT een grote rol in onze organisatie. Door ons uitgebreide wagenpark en ons betrouwbare netwerk zijn wij in staat om een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige dienst aan te bieden.
Als 3PL+ logistiek dienstverlener kan Rabelink voor klanten de gehele goederenstroom van a tot z verzorgen. De klant kan zich daardoor volledig richten op zijn kernactiviteiten. Rabelink Logistics heeft een betrouwbaar netwerk en streeft naar een langdurig partnerschap met zijn klanten.
Logistics and More. ®

Over RabelinkNeem contact met ons op

BEDRIJFSFILM RABELINK LOGISTICS