+31 (0) 314 - 368 500
sales@rabelink.nl

Luchtvracht

Luchtvracht is een belangrijke schakel in het totale dienstenpakket dat Rabelink Logistics aanbiedt. Vervoer per vliegtuig is de oplossing die wij voor u kunnen verzorgen als haast geboden is. Waar ter wereld uw zending afgeleverd of opgehaald dient te worden en ongeacht de grootte van de zending, wij zorgen ervoor dat uw goederen veilig en op tijd aankomen. Wereldwijd bieden we de mogelijkheid huis-tot-huisleveringen te verzorgen.

Rabelink heeft vaste contacten met veel luchtvaartexpediteurs op diverse luchthavens en kan op het gebied van luchtvracht aan al uw wensen voldoen. Met dank aan onze AEO-vergunning zijn we in staat om alle douane-activiteiten (inklaringen, documentation handling) snel en zorgvuldig voor u te regelen. Onze afdeling luchtvracht heeft de kennis in huis om iedere zending van begin tot eind te begeleiden, door middel van Track & Trace kunt u op welk moment volgen waar de goederen zich bevinden.

Het is bovendien mogelijk om luchtvracht bij iedere zending te combineren met zeevracht; op die manier kan Rabelink een zo scherp mogelijk tarief aanbieden. Daarnaast kunnen uw goederen na aankomst in Europa worden opgeslagen in onze warehouses (in Nederland of Roemenië) of via wegtransport verder worden verspreid.

Luchtvracht