+31 (0) 314 - 368 500
sales@rabelink.nl

Raoul Schepers Rabelink Logistics

‘Jonge professionals hebben de toekomst bij Rabelink’

“De logistiek dienstverlener uit Wehl, met nevenvestigingen in de gehele regio, is de afgelopen jaren flink doorgegroeid en breidt nog steeds uit. Dit biedt kansen voor schoolverlaters om aan de slag te gaan in hun eigen regio en om zich te ontwikkelen.”

Onze Human Resource-manager Raoul Schepers sprak met de website RegioinBedrijf en het interview staat nu online.

Raoul Schepers Rabelink Logistics

Groei Rabelink biedt kansen voor werkgelegenheid

“Rabelink is een sterk groeiend bedrijf, waardoor constant personeel op alle niveaus in diverse functies wordt gevraagd. De combinatie met de aantrekkende economie maakt dat we nog harder groeien dan we al deden in de jaren van de recessie”, vertelt Schepers. Rabelink is daardoor een belangrijke speler voor de regio. Zij houden de werkgelegenheid op peil en bieden veel kansen voor jongeren om bij het bedrijf aan de slag te gaan, talenten te ontdekken en door te groeien.

Personeel is belangrijkste kapitaal

“Doordat we zo’n brede dienstverlening hebben, is het des te belangrijker dat onze kwaliteit op topniveau blijft. Onze medewerkers spelen daarin een belangrijke rol. Zij zijn de kracht van de organisatie. Daarom hebben we een sterk Human Capital-beleid. Een nieuwe medewerker krijgt bij ons alle kansen om zich door te ontwikkelen en mee te bouwen aan een groeiende organisatie. We zijn dan ook altijd op zoek naar enthousiaste, ambitieuze mensen met doorzettingsvermogen, die zelf verantwoordelijkheid nemen, pro-actief zijn en lef tonen. Dat is de basis van ons bestaan.”

Kijk op de website van RegioinBedrijf om het gehele interview te lezen.